Extra panenský olivový olej

Ze slunné Sicílie jsem pro vás přivezla vysoce kvalitní extra vergine olivový olej VERO vyšší kategorie získaný mechanickými postupy přímo z oliv nocellara a biancolilla, sklizených na stráních Sicílie. Doba sklizně je od října do listopadu kde se využívá ručního sběru. Olej je extrahován za studena bez filtrace se zachováním přirozené dekantace. Po sběru je olej uchováván v ocelových silech.

Aroma našeho extra vergine olivového oleje VERO je po čerstvém ovoci s intenzivní chutí po drcených olivách.

Doporučené použití v kuchyni při přípravě salátů, syrových jídel, luštěnin, zelenině, do polévek, na opečený chléb, k přípravě masa i ryb.

Tmavá láhev chrání produkt proti světlu a oxidaci.

 OLIVY

 

 

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem