› Prodávané značky › Brunia
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 18 položek celkem
Červený pomeranč se konzumuje v celém Středomoří, ale všude je známý pro svou přirozenou sladkost a typickou jasně červenou barvu. Marmeláda se skvěle hodí k čerstvému chlebu, sušenkám a sucharům, abyste si ji mohli vychutnat v plné kráse a také jí naplnit koláč.
Vyrábí se pouze ze sicilského a přísně sezónního ovoce, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Mandarinková marmeláda s intenzivní, sladce aromatickou chutí a dlouhou dochutí je ideální k ranní snídani nebo svačině. Skvěle se hodí na suchary, crostini nebo toasty nebo jako náplň do koláčů a dortů.
Vyrábí se výhradně ze sicilského ovoce, sbíraného v sezóně, má vysoký obsah ovoce a neobsahuje pektiny.
Tahle marmeláda je součastí sicilské tradice kde se skvělá chuť tohoto typicky středozemního ovoce opuncie michá s neodolatelnou vůní skořice. Skvělá marmeláda pro vaše snídaně nebo k přípravě domacích sladkostí.
Kapary se pěstují již od starověku a jsou rozšířeny v celém Středomoří; byly zařazeny na seznam tradičních italských potravin (P.A.T.) jako typický sicilský produkt. Obvykle se používají k ochucení pokrmů a hodí se k nejrůznějším jídlům: od masa přes ryby až po těstoviny.
Chilli papričky, které jsou nedílnou součástí typických sicilských a jihoitalských chutí, se používají při přípravě nepřeberného množství pokrmů. Obohacuje chutě a naše pokrmy jako žádná jiná ingredience a lze ji kombinovat s jakýmkoli jídlem. Pro milovníky pikantního ji vyzkoušejte namazanou na krajíci chleba.
Pesto Contadina je jeden z nejoblíbenějších pro svoji jemnou ale osobitou, intenzivní a sofistikovanou chuť. Hlavní přísady v sobě uzavírají velkou část tradičních sicilských a italských chutí. Je skvělý na bruschetu, ale i jako omáčka na těstoviny.
Sušená rajčata, černé olivy a chilli koření.....v tomto pestu najdete typické chuti Etny. Je skvělé jako omáčka na těstoviny i jako příloha k masům.
Jednoduchost a vášeň jsou hlavními ingrediencemi při přípravě jakéhokoli pokrmu. Tato omáčka se vaří na mírném ohni a je vhodná pro kombinaci s jakoukoli fantazií při přípravě prvních chodů, ale výborná je i samostatně, abyste si vychutnali její skutečnou dobrotu.