› Prodávané značky › Judeka
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem
Velice zajímavé semi aromatické bílé víno formované ze tří odrůd: Muller Thurgau, Viognier a Zibibbo. Ve vůni převládají ovocné tony zralých meruněk a broskví, kandované ovoce a citrusy. Je velmi delikátní, plné a elegantní. Podáváme při teplotě 6/8 °C. Velmi vhodné k pokrmům na bázi ryb.
Krásné, jiskřivě červené víno z odrůd Nero d'Avola a Frappato je jediné sicilské víno které se může chlubit denominací DOCG. Jedná se o velmi elegantní, svěží víno se skvěle vyváženou strukturou. V chuti je intenzivní, zároveň však delikátní s vůní připomínající zralé třešně a červené ovoce. Podáváme při teplotě 10/12 °C a je skvělým společníkem k omáčkám na bázi ryb, s tuňákem a s měkkými sýry.
Krásné rubínově červené víno příjemně tanické, sametové chuti. Bohatá vůně s náznaky černého pepře a tymiánu se prolíná s aroma lesního ovoce. Doporučujeme podávat k červeným masům, zvěřině a k uzeným sýrům.
Nero d'Avola je vysoce kvalitní červené víno s rubínovými odlesky s osobitým stylem zrající v chráněné oblasti Vittoria. Jedná se o nejznámější sicilskou odrůdu a je jedinečné ve svém druhu. Je výsledkem třech typů sklizní. Jedna část zraje 12 měsíců ve francouzských dubových sudech, druhá část je usušena ostrovním sluncem a větrem, třetí část zraje v tradičních nerezových sudech. Výsledkem je krásné, intenzivní, harmonické víno vyznačující se kulatostí a perzistentní chutí. Ve vůni je komplexní se zmínkami zralých třešní a švestek. Podáváme při teplotě 14/16 °C ke grilovaným hříbkům a červeným masům.